11-jarige jongen beschoten op oudejaarsavond

Australia_NSW_Harbour_Bridge_0c6e952d84f14f5297492a940df53f87

11-jarige jongen beschoten op oudejaarsavond

Op oudejaarsavond rond half 7 is in Cuijk een 11-jarige jongen beschoten terwijl hij vuurwerk aan het afsteken was. Hij raakte ernstig gewond. Na een operatie is hij inmiddels buiten levensgevaar, aldus een woordvoerster van de politie.

Het gebeurde allemaal aan de Vuurijzerstede in het Brabantse plaatsje Cuijk. In eerste instantie werd verondersteld dat het jongetje werd geraakt door vuurwerk. Achteraf bleek dat hij verwond werd door een vuurwapen. De jongen was samen met zijn neef en een vriendje onderweg naar zijn tante om daar oud en nieuw te vieren.

Op het NOS Journaal zei zijn dat de jongen met ernstige inwendige verwondingen naar het ziekenhuis is afgevoerd. Tijdens een operatie aan zijn lever werd een kogel aangetroffen. Althans, iets wat daar sterk op lijkt. De politie is dit nog aan het onderzoeken.

De hele wijk is verbouwereerd en vraagt zich af hoe dit in hemelsnaam kon gebeuren. Er is een uitgebreid onderzoek door de politie gestart. De politie roept mensen op om te getuigen die iets hebben meegekregen van de schietpartij.

Post your comment