Spelletje voor de avonturiers

KingdomsAndLords_Screen_2038X1536_EN_Splashes

Spelletje voor de avonturiers

Ben jij avontuurlijk en houd je van spelletjes? Dan kun je op internet tegenwoordig je hart ophalen. Er zijn veel verschillende websites waar je allerlei soorten spelletjes kan spelen. Mahjong spelletjes, zoek en vind spelletjes, maar ook avonturen spelletjes en strategie spelletjes.

Het spel Kingdoms & Lords hoort bij de laatste twee categoriƫn. In dit spel bouw je een aantal dorpen. Het is de bedoeling dat je deze dorpen uitbouwt tot een groot koninkrijk. Dit denk je misschien in alle rust te kunnen doen, maar dat is helaas niet waar. Je wordt aangevallen door het Barbaarse leger van de Dark King, die de macht heeft en elk gebied binnenvalt! Jij moet zorgen dat hij jouw dorpen niet overneemt. Daarvoor heb je burgerlegers nodig die de grenzen van de koninkrijk verdedigen. Het kost tijd om ze te trainen. Maar heb je die tijd?

Het trainen van die legers kost ook geld. Geld heb je in de vorm van goud en diamanten. Voor goud en diamanten kun je ook kleding, stenen en hout kopen. Deze kun je weer gebruiken om andere dingen te bouwen. Zo gaat het hele spel door. Bouw een sterk koninkrijk en vecht tegen de vijand. Ben jij de Koning van het Koninkrijk? Dan kun je het spelletje downloaden voor op je telefoon en laten zien dat jij het Barbaarse leger aankunt!

(met dank aan: appwereld.nl)

Post your comment