Zonder jas weer naar buiten toe!

buiten spelen

Zonder jas weer naar buiten toe!

buiten spelenDe winter zit er alweer bijna op! Natuurlijk hebben we veel plezier gehad met sneeuwballen gooien, schaatsen en slee├źn, maar het was wel een beetje koud om de hele middag buiten te spelen. Gelukkig zijn er ook een heleboel leuke spelletjes voor binnen, zoals monopoly of mens erger je niet. Ook zijn er heel veel leuke spelletjes online te vinden, een paar ideetjes hiervoor vindt je onder het kopje games op deze site.

Maar nu staat de lente alweer voor de deur en dat betekend dat je weer lekker buiten kan gaan spelen met al je vriendjes en vriendinnetjes. De ouderwetse spelletjes, zoals verstoppertje en tikkertje, blijven altijd leuk. Je kunt natuurlijk ook lekker een potje voetbal spelen, of andere sporten zoals hockey of badminton.

Mochten je ouders ook een keer dagje vrij zijn, is het misschien leuk om lekker het bos in te gaan en een bosspel te spelen met een groepje kinderen. We kennen allemaal wel de vossenjacht, maar er zijn nog veel meer andere bosspellen. Doordat je in het bos bent wordt het extra spannend, en de echte waaghalzen willen zelfs misschien wel een avondspel spelen in het donker met zaklampen. Mocht je in de lente jarig zijn, is een bosspel misschien ook een leuk idee voor een verjaardagspartijtje.

Post your comment