Decoratietips voor kinderkamer

kinderkamer muurdecoratie

Decoratietips voor kinderkamer

kinderkamer muurdecoratieOf je kleine spruit al is geboren of inmiddels een paar jaartjes oud is, er zijn genoeg leuke dingen om te maken of aan te schaffen voor de inrichting van een kinderkamer. Je zoon of dochter moet er heerlijk ontspannen kunnen slapen en spelen. Hieronder een paar handige tips!

Muurdecoratie

Een kale muur is ook maar saai! Gelukkig zijn er diverse opties om die mooi op te vrolijken. Met een foto op canvas bijvoorbeeld. Een foto van het hele gezin of van het lievelingsdier van je kind zijn leuke opties. Een schilderijtje dat jijzelf of je kind heeft gemaakt, is ook een creatieve keuze. Zo heb je een uniek kunstwerk aan de muur!

Knuffeldieren

De meeste kinderen houden van knuffeldieren. Ze geven niet alleen een veilig gevoel, maar stralen ook gezelligheid uit. In vrijwel alle speelgoedwinkels vind je een ruim assortiment aan knuffels. Van teddyberen tot konijnen en van leeuwen tot apen!

Spiderman

Is je kind al een paar jaar oud en een enorme fan van bijvoorbeeld Spiderman, Donald Duck of K3? In veel speelgoedwinkels vind je diverse items om de kamer mee in te richten. Een Spiderman-klok bijvoorbeeld, of beddengoed van Donald Duck! Zo creƫer je een eigen plekje voor je kind.

Post your comment