Schoen6daagse deze week weer van start

schoen6daagse-kinderschoenen-header

Schoen6daagse deze week weer van start

Het is weer zover: de jaarlijkse Nationale Schoen6daagse is van start gegaan. Gedurende 6 dagen, van maandag 21 tot en met zondag 27 oktober, hebben ruim 700 winkels allerlei acties voor jou. Elke deelnemende winkel heeft weer andere interessante acties om goedkoop kinderschoenen aan te schaffen. Deze acties verschillen ook nog eens per dag. Dit is dus jouw kans om je kindje van nieuwe schoenen te voorzien. Of natuurlijk zelf je ouders aan te sporen naar de winkel te gaan. Misschien wel voor je communie?

schoen6daagse-kinderschoenen

Een van de deelnemers is Dolcis, een leuke schoenenwinkel waar volwassenen maar zeker ook kinderen goed kunnen winkelen. Dolcis heeft tijdens de Schoen6daagse heel veel aanbiedingen voor iedereen. Je kunt er verschillende merken voor een leuke prijs kopen, zoals Hush Puppies (tot 40 euro korting), Blox (tot 20 euro korting) en PIURE (tot 30 euro korting). Ook op de merken Madden Girl, No Stress en Emilio Luca X krijg je leuke kortingen. In de fysieke of online winkel hebben ze bijvoorbeeld leuke boots, enkellaarsjes of sneakers voor meisjes of jongens. Heb je meerdere paren kinderschoenen nodig, koop ze dan vooral vrijdag, zaterdag of zondag (25, 26 en 27 oktober). Deze dagen krijg je namelijk 50% korting op het 2e artikel. Zo wordt winkelen voor je kind echt leuk!